Påminne Bike Park

Påminne Bike Park 2020

Bike Park 2020

Aukioloajat  toukokuussa

Keskiviikko 16 – 20

Lauantai – Sunnuntai 11 – 18

Aukioloajat  kesäkuussa

Keskiviikko 16 – 20

Lauantai – Sunnuntai 11 – 18

Aukioloajat  heinäkuussa

Keskiviikko 16 – 20

Lauantai – Sunnuntai 11 – 18

Aukioloajat  elokuussa

Keskiviikko 13 – 20

Lauantai – Sunnuntai 11 – 18

Aukioloajat syyskuu lokakuu

Keskiviikko 16 – 20

Lauantai – Sunnuntai 11 – 18

Hinnat

Kaksi tuntia 20 EUR

Koko päivä 25 EUR

Kausikortti 340 EUR

Hissikortti jos ei omaa 5 EUR

Lipunmyynti

Liput myydään autoradan palvelupisteessä.

Radat

Viisi täyspitkää rataa + kombinaatiot:

Siniset flowpätkät Å-LINE ja TRIPLE CHEESE, muhkeat bemit ja hypyt, sopii erinomaisesti aloittelijoillekin, voi rennosti rullata läpi ja hyppyjen ohi jos haluaa.

Punaiset YOGA PANTS ja ANTMAN, osittain metsässä, pitkät ja tekniset, jonkin verran jyrkkyyttä ja kiviä ja mahtavaa enduroa, muutama droppi varoitus.

Musta EL DANDY, ensimmäinen osa letkeää flowta – mahdollisuus vaihtaa Triple Cheese linjaan ennen kallio osuutta – toinen osa kalliosta alas, jyrkkä, tiukka switchback. Ei ole mahdoton, mutta kannattaa olla hyvin varovainen ettei ajaudu ulos, exposure varoitus. Viimeinen osa kivaa bermipaukuttelua.

Hissit

Käytössä on sompahissi.

 

PÅMINNE

Påminne on eteläisen Suomen korkein rinnekeskus, joka sijaitsee Åminneforsissa Raaseporin kaupungissa läntisellä Uudellamaalla – vain 80 km Helsingistä ja 100 km Turusta.

© 2017 Påminne.

Polkupyörät

Tutustu lähimaastoon pyöräilemällä

Voit vuokrata meiltä maastopolkupyörän ja nauttia ympäristöstä. Esimekiksi Fiskarsin kylä on sopivan matkan päässä. Sieltä löytyy myös viitoitetut metsäpolut. Katso lisää http://fiskarsvillagetrailcenter.fi/

Påminnen ympäristössä riittää mukavaa luontoa jossa pyöräillä. Fiskars on sopivan matkan päässä. Siellä voi käydä juomassa virvokken tai sieltä voi aloittaa kunnollisen maastopyöräilyretken merkityillä metsäteillä. Vaihtoehtoisesti voit käydä vaikka Nordcenteirn Golf Kartanolla lounaalla.

PÅMINNE

Påminne on eteläisen Suomen korkein rinnekeskus, joka sijaitsee Åminneforsissa Raaseporin kaupungissa läntisellä Uudellamaalla - vain 80 km Helsingistä ja 100 km Turusta.

MENU

Talvi

© 2017 Påminne.