Alpine

Alpine

Pojo Sport Alpine on Pohjan Sportin alppihiihtojaos. Toiminta on vahvasti junioripainotteista, mutta meitä on alle kymmenenvuotiaista yli kuusikymppisiin. Suhtaudumme alppihiihtoon intohimolla: Pojo Alpinen edustajat ovat useissa ikäluokissa – niin nuorissa kuin vanhoissa – kansallista huippua, mutta meillä tärkeintä on yhdessä tekeminen ja kaikkien osallistuminen omista lähtökohdista ja tavoitteista käsin.

Påminnen sijainti Suomen eteläisimpänä hiihtokeskuksena on ilmastollinen haaste, mutta osa meidän intohimoamme on tarjota mahdollisuus harrastaa alppihiihtoa täällä etelärannikolla niin paljon, ja niin laadukkaasti, kuin se vain on mahdollista.

Product Feature

Kaikki alppihiihdosta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Harjoitusryhmä ja pätevää valmennusta löytyy aloittelijoista jopa kansainväliselle tasolle. Olemme tiiviissä yhteistyössä Etelä-Suomen Alpin ja Ski Sport Finlandin kanssa.

Yhteystiedot:
Lassi Koikkalainen, lassi(at)koikkalainen.net, 050 3292851, puheenjohtaja.

Ajankohtaiset kuulumisemme löydät Facebookista:

All The Right Things

Vestibulum lobortis. Donec at euismod nibh, eu bibendum quam. Nullam non gravida purus, nec  eleifend tincidunt nisi.Vestibulum lobortis. Donec at euismod nibh, eu bibendum quam. Nullam non gravida purus, nec  eleifend tincidunt nisi.